Το κέντρο μας συνεργάζεται με την DNAlogy | Παν. Γρ. Αποστολακόπουλος — Ιδιωτικό Διαγνωστικό Βιοπαθολογικό (Μικροβιολογικό) Εργαστήριο

START TYPING AND PRESS ENTER TO SEARCH

Η DNALogy, το πρώτο Ελληνικό, διεθνών προδιαγραφών εργαστήριο ανάλυσης DNA φέρνει πλέον και στην Ελλάδα όλες τις σύγχρονες επιστημονικές μεθόδους ανάλυσης DNA.

Υπηρεσίες:

  • DNA Τεστ Πατρότητας/Μητρότητας
  • DNA Τεστ Αδερφών/Διδύμων
  • DNA Τεστ Βιολογικής Συγγένειας (παππού, γιαγιάς, θείου, θείας)
  • Αποθήκευση DNA
  • Ταυτοποίηση DNA βιοψιών
  • Αναλύσεις Γενετικών Αποτυπωμάτων 

Νέο πρωτόκολλο δειγματοληψίας DNA μέσω σάλιου

Σε αντίθεση με τη δειγματοληψία του αίματος η μέθοδος με τον σίελο που ακολουθούμε δεν είναι επίπονη, δεν απαιτεί καμία ιδιαίτερη προφύλαξη για τη μεταφορά της μέχρι το εργαστήριό μας και αποκλείει κάθε πιθανότητα μόλυνσης (HIV, HPV, HBV). Στις περιπτώσεις που δεν είναι δυνατή η πραγματοποίηση της σιελογόνου δειγματοληψίας από τους συμμετέχοντες, υπάρχει η δυνατότητα χρησιμοποίησης εναλλακτικών δειγμάτων. Για τις αναλύσεις DNA μπορούν να χρησιμοποιηθούν διάφοροι τύποι βιολογικού υλικού όπως σάλιο, αίμα, ρινικές/κολπικές εκκρίσεις, σπέρμα, κλπ. καθώς και μια μεγάλη γκάμα υποβάθρων πάνω στα οποία μπορεί να ανιχνευθεί γενετικό υλικό όπως τσιγάρα, τσίχλες, τρίχες (με τη ρίζα), εσώρουχα, νύχια, βιοψίες, κλπ.

Υψηλή Τεχνολογία

Οι εξετάσεις DNA γίνονται σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα, αναλύοντας από 16 έως 23 παγκοσμίως αποδεκτούς γενετικούς δείκτες (προδιαγραφές FBI, ευρωπαϊκό αρχείο): 100% έγκυρα αποτελέσματα.

Εργαστήρια DNAlogy

Η DNAlogy αποτελεί το ελληνικό μέλος των Εργαστηρίων I.G.N.A. και ιδρύθηκε κατόπιν μεταφοράς της τεχνολογίας και της τεχνογνωσίας από τα εργαστήρια της Γαλλίας. Είναι στελεχωμένα από εξειδικευμένους επιστήμονες κατόχους διδακτορικών διπλωμάτων και διευθύνονται από δικαστικούς πραγματογνώμονες των Ελληνικών και Γαλλικών δικαστικών αρχών οι οποίοι εγγυώνται την απόλυτη αξιοπιστία των αποτελεσμάτων. Τα εργαστήρια της DNAlogy έχουν αποκτήσει τη διεθνή πιστοποίηση GEDNAP (διεθνής ποιοτικός έλεγχος ιατροδικαστικών αναλύσεων DNA).